Přihlaste se účtem Google, který používáte v Battery Hero, a trvale tak smažte svá data z našich serverů. Tato akce odstraní váš profil a všechny synchronizované informace o zařízeních.
Lokální data uložená ve vašem zařízení nejsou dotčena. Lokální data smažete odinstalováním aplikace.