Συνδεθείτε με τον λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε στο Battery Hero για να διαγράψετε οριστικά τα δεδομένα σας από τους διακομιστές μας. Αυτή η ενέργεια διαγράφει το προφίλ σας και όλες τις συγχρονισμένες πληροφορίες συσκευών.
Τα τοπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας δεν επηρεάζονται. Για να διαγράψετε τα τοπικά δεδομένα, απεγκαταστήστε την εφαρμογή.