Vissza a kezdőlapra

Fiók törlése

Jelentkezzen be azzal a Google-fiókkal, amelyet a Battery Heróban használ, hogy véglegesen törölje adatait a szervereinkről. Ez a művelet eltávolítja a profilját és az összes szinkronizált eszközinformációt.

Mi kerül törlésre:

  • Az e-mail-címe és profiladatai
  • Minden szinkronizált eszközadat (modell, töltöttségi szint)
  • A Firebase-hitelesítési fiókja

Az eszközén helyben tárolt adatokat ez nem érinti. A helyi adatok törléséhez távolítsa el az alkalmazást.