Conectează-te cu contul Google pe care îl folosești în Battery Hero pentru a-ți șterge definitiv datele de pe serverele noastre. Această acțiune îți va șterge profilul și toate informațiile despre dispozitivele sincronizate.
Datele locale stocate pe dispozitivul tău nu sunt afectate. Pentru a șterge datele locale, dezinstalează aplicația.